header

Ministry-cursus voor jongeren

Datum: v.a. 7 januari (zondagen)

Locatie:

De Lichtboog, Kruisboog 22, Houten

Wil je leren hoe God tot je spreekt? Wil je leren bidden voor anderen en hen zegenen? Zit je in het jongerenwerk of geef je Youth Alpha om andere jongeren te vertellen van Jezus? Dan is de ministry cursus onmisbaar. Je zult veel meer vertrouwen in God en in jezelf krijgen en merken dat Hij spreekt. Misschien heb je pas de Youth Alpha gedaan of heb je ‘gewoon’ het verlangen om meer door God geleid te worden. Leer en ontdek dan hoe Hij spreekt, voor jezelf en voor anderen.

Deze cursus is een praktische en Bijbelse training, waarin we leren én oefenen met het luisterend bidden. De training helpt jou ontwikkelen bij onderwerpen:

  • Gods stem verstaan en samenwerken met de Heilige Geest
  • Identiteit, karakter en innerlijke genezing
  • Bidden voor genezing, leiding in je leven en vergeven.

We starten elke cursus avond met een gezamenlijke maaltijd om 17.50 uur. Tijdens het Youth Alpha weekend op zaterdag 19-02-2017 zullen we gaan bidden voor de jongeren om het geleerde in praktijk brengen.

Cursusdata: 7, 14, 21 en 28 januari, 11 februari en 4 maart (zondagen)
Locatie: De Lichtboog, Houten

Nieuwsgierig geworden? Stuur een mailtje naar youthalpha@delichtboog.nl met je voor- en achternaam en leeftijd als je wilt deelnemen. Een appje of belletje mag natuurlijk ook (0617976151, Esther Hendriksen).