header

Team

 • Jozien Rietkerk
  Jozien Rietkerk is bij New Wine werkzaam als Office Manager. Zij ondersteunt de directeur en de stafwerkers. Zij woont in Houten en is lid van De Lichtboog.
 • Agnes Huizenga
  Agnes Huizenga is stafwerker Gebed. Ministry, gebedspastoraat en luisterend bidden zijn haar aandachtsvelden. Agnes is contextueel therapeut en coach in haar praktijk ‘Intersession’. Ze is lid van de Lichtboog in Houten.

 • Edward de Kam
  Edward de Kam (directeur New Wine) was jaren lang de directeur van Youth for Christ Nederland. In 2014 geleden maakte hij de overstap naar een YfC EMENA (Europa, Midden Oosten, Noord Afrika). Naast zijn functie daar, is hij directeur bij New Wine Nederland. Edward woont in Driebergen en is lid van Traject 24 (PKN).
 • Jan-Maarten Goedhart
  ds. Jan-Maarten Goedhart (voorzitter bestuur) is voorzitter van New Wine Nederland. Hij is predikant met bijzondere opdracht, werkzaam bij de IZB als projectleider missionaire trajecten. Jan-Maarten is lid van de Nieuwe Kerk in Utrecht.

 • Wim Noordzij

  ds. Wim Noordzij (bestuurslid) is als predikant verbonden aan de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Zwolle–Noord. Binnen het bestuur van New Wine, richt Wim zich voornamelijk op ons werk met kerkleiders.

 • Teus Visser
  Teus Visser
  Teus Visser (penningmeester bestuur) is actief binnen de Hervormde Gemeente en het jongerenwerk in Giessenburg. Hij is directeur van twee technische MKB bedrijven in de scheepvaart.

 • Cary Lenstra
  Cary Lenstra (bestuurslid) is kinder- en jeugd- psycholoog met een eigen praktijk. Ze is vanaf het begin betrokken bij New Wine. Haar hart ligt bij pastoraat en ministry. Binnen het bestuur houdt zij zich bezig met Worship, en Gebed en ministry. Cary is lid van De Lichtboog in Houten.
 • Cock van der Brugge
  Cock van der Brugge
  t: 06-50 694 624
  Cock is manager van de Zomerconferentie. Hij is getrouwd met Margreet en lid van De Lichtboog in Houten. In zijn werkzame leven is Cock organisatieadviseur, trainer en interim-manager in het Onderwijs.

 • Bart Visser
  t: 085-3018094
  Bart Visser is stafwerker Leiderschap en organisatie. Hij is verantwoordelijk voor ons werk met predikanten en andere kerkleiders. Dit betekent dat hij optrekt met onze regio-leiders, ondersteunt bij onze predikanten-retraites en helpt bij het programma voor jonge leiders. Hij is theoloog en kerkmusicus, en specialiseerde zich in kerkelijk leiderschap en vernieuwingsprocessen. Bart is lid van De Lichtboog in Houten.
 • Amanda Lock
  Amanda Lock is stafwerker Worship. Ze leidt de aanbidding op verschillende plekken en geeft trainingen en workshops over het leiden van aanbidding in kerken of op conferenties. Amanda is lid van de Vineyard in Amersfoort.

 • Ronald Westerbeek
  Ronald Westerbeek
  Ronald Westerbeek is stafwerker Theologie en toerusting. Als huistheoloog van New Wine werkt aan de theologische verdieping van onze visie en het ontwikkelen van materialen. Ook begeleidt hij predikanten. Ronald is theoloog en oud-kerkplanter en schreef het gemeentewerkboek Feest van het Koninkrijk. Ronald is lid van de Anglicaanse kerk in Amersfoort.