Zomerconferentie 2014

Zomerconferentie 2014 - Eerste liefde

Streep alles weg in je leven dat minder belangrijk is.
Ga steeds door tot je niet verder kan. Wat houd je over?
Uiteindelijk maar één ding: liefde.

Liefde staat aan het begin en komt aan het einde. Wij hebben lief omdat Hij ons heeft liefgehad. Maar waar is de liefde gebleven? Soms is ze ver te zoeken. We zijn druk, we jagen elkaar op, we vergeten hoe we gemaakt zijn. Jezus roept ons terug naar de eerste liefde (Openbaring 2).
First things first. Een kerk die dat vergeet dreigt te sterven.

Hoofdspreker van deze conferentie is Opens internal link in current windowSimon Ponsonby. Simon is geen onbekende voor gasten van de Zomerconferentie: in 2008 was hij ook hoofdspreker. Simon zal ons tijdens de ochtendsamenkomsten meenemen in zijn uitwerking van het thema ‘Eerste liefde’.

Banner zomerconferentie New Wine 2014 - Eerste liefde

Opzet van de conferentie

Iedere ochtend en avond zijn er centrale bijeenkomsten met aanbidding, Bijbels onderwijs en ministry. Daarnaast zijn er ’s morgens en ’s middags seminars te volgen over geestelijke groei, relatie & gezin, kerk & gemeente, pastoraat en samenleving. Voor jongvolwassenen, tieners en kinderen zijn er aparte – op leeftijd toegesneden – programma’s. Voor de kinderen tot 4 jaar is er zowel ’s morgens als ’s middags crèche.

Meer informatie over de concrete invulling van het programma wordt gepubliceerd op deze website.

Praktische informatie

De conferentie wordt gehouden van 19 tot en met 25 juli 2014 in Biddinghuizen op het evenemententerrein van Walibi. Centraal gelegen in Nederland leent dit terrein zich uitstekend voor de conferentie. Er zijn voldoende ruime kampeerplaatsen en het terrein is zo ingedeeld dat alle samenkomsttenten en ook de centrale voorzieningen eenvoudig bereikbaar zijn. Bovendien is er voldoende parkeerruimte op loopafstand.

Op 19 juli is iedereen welkom op het terrein vanaf 13.00 uur. De conferentie begint om 19.00 uur. Bezoekers kunnen tegen betaling op het terrein kamperen met eigen tent of caravan. Er zijn toiletten en douches aanwezig. De kampeerplaatsen hebben geen elektriciteit.

Als u kiest voor inschrijven zonder kamperen dan kunt u overdag en ’s avonds alle programma onderdelen volgen, maar zult u zelf voor logies moeten zorgen buiten het conferentieterrein.

Medewerkers gezocht

Voor de realisatie van de zomerconferentie zijn wij afhankelijk van vrijwilligers. Meehelpen in een team is een geweldige mogelijkheid om je kwaliteiten in te zetten, te groeien in geloof, nieuwe mensen te ontmoeten en met elkaar veel plezier en gezelligheid te beleven!

Er zijn medewerkers nodig voor op- en afbouw, hand- en spandiensten, projectie/beamer, locatiebeheer, toezicht en beveiliging, servicepunt, catering, EHBO, jongerenwerk, kinderwerk, crèche, boeken en CD-verkoop en geluidopnames. Als medewerker ben je minimaal vier uur tot maximaal zes uur per dag inzetbaar, zodat ook nog een deel van het programma gevolgd kan worden.

Ben je 16 jaar of ouder, heb je teamspirit en wil je meewerken aan een onvergetelijke week, schrijf je dan Opens internal link in current windowhier in als medewerker.
Medewerkers betalen slechts € 60,00. Dit is inclusief volledige toegang tot de conferentie, kamperen en maaltijden.

Promotiefilm

Bekijk de promotiefilm van de New-Wine Zomerconferentie (duur: 7:31).

Geluidsopnames

Wilt u geluidsopnames bestellen van de Zomerconferenties of andere New Wine bijeenkomsten? Ga dan naar de website www.go2www.nl/shop/. U steunt ook op deze manier het werk van New Wine Nederland: een groot deel van het verkoopbedrag wordt als gift aan New Wine gegeven.