Zomerconferentie
Thema 2015: Rijk in God

Als ik later rijk ben...wie van ons heeft niet gefantaseerd over een groot huis, een dure auto of een boot? Rijk is aantrekkelijk, want dan kun je veel. Onze samenleving is daar sterk op gericht. Tegelijk leven we in een tijd waarin veel mensen eenzaam zijn, waar onrust en (economische) zorg is. Hoe kunnen we als christenen daar mee omgaan?

Jezus leert ons dat we rijk zijn in Hem. Op een totaal andere manier dan in de samenleving. Jezus geeft een andere rijkdom: Zijn liefde, onvoorwaardelijk. Als we die liefde kunnen aannemen en we gaan beseffen wat het betekent om gezien, gehoord en geliefd te zijn, wordt die waarheid de bron van waaruit we leven. We stromen vol met dankbaarheid, zorg voor anderen en de bereidheid om uit te delen.

Alleen door de kracht van de Heilige Geest kunnen we groeien in de overvloedige rijkdom van God. We zien er naar uit om met elkaar meer van Hem te leren en te ervaren in aanbidding, onderwijs en gebed.

De zomerconferentie

De Zomerconferentie is een week van aanbidden, Bijbels onderwijs en ministry. Er zijn dagelijks in de ochtend en de avond gemeenschappelijke samenkomsten. De ochtendsamenkomsten worden dit jaar geleid door John en Anne Coles, leiders van New Wine in Engeland.

Overdag zijn er diverse seminars vanuit verschillende thema’s, zoals geestelijke groei, pastoraat & samenleving, relaties & gezin. Jongeren, jongvolwassenen en kinderen hebben hun eigen bijeenkomsten, speciaal toegesneden op hun leeftijd. Voor kinderen t/m 4 jaar is er zowel ’s morgens als ’s middags crèche.

In de aanloop naar de conferentie wordt het programma op deze website bekend gemaakt.

Praktische informatie

De Zomerconferentie wordt gehouden van 18 t/m 24 juli 2015 in Biddinghuizen. Op het evenemententerrein van Walibi. Deelnemers kunnen de hele week kamperen en daardoor ook tussen het programma door ontmoeten. Er zijn toiletten en douches aangelegd. Elektriciteit is niet aanwezig. Ook is het mogelijk alleen de programmaonderdelen te volgen en zelf op een andere plek te overnachten.

Op 18 juli is iedereen welkom vanaf 13.00 uur. De conferentie start om 19.00 uur met een gezamenlijke bijeenkomst.

Op het terrein zijn meerdere mogelijkheden om elkaar te ontmoeten rondom het Dorpsplein met gezellige gelegenheden om koffie te drinken, een hapje te eten en te ontspannen.

Medewerkers gezocht

Voor de realisatie van de zomerconferentie zijn wij afhankelijk van vrijwilligers. Meehelpen in een team is een geweldige mogelijkheid om je kwaliteiten in te zetten, te groeien in geloof, nieuwe mensen te ontmoeten en met elkaar veel plezier en gezelligheid te beleven!

Er zijn medewerkers nodig voor op- en afbouw, hand- en spandiensten, projectie/beamer, locatiebeheer, toezicht en beveiliging, servicepunt, catering, EHBO, jongerenwerk, kinderwerk, crèche, boeken en CD-verkoop en geluidopnames. Als medewerker ben je minimaal 4 uur tot maximaal 6 uur per dag inzetbaar, zodat ook nog een deel van het programma gevolgd kan worden.

Ben je 16 jaar of ouder, heb je teamspirit en wil je meewerken aan een onvergetelijke week, schrijf je dan hier in als medewerker.
Medewerkers betalen slechts € 60,00. Dit is inclusief volledige toegang tot de conferentie, kamperen en maaltijden.

Promotiefilm

Bekijk de promotiefilm van de New-Wine Zomerconferentie (duur: 7:31).

Geluidsopnames

Wilt u geluidsopnames bestellen van de Zomerconferenties of andere New Wine bijeenkomsten? Ga dan naar de website www.go2www.nl/shop/. U steunt ook op deze manier het werk van New Wine Nederland: een groot deel van het verkoopbedrag wordt als gift aan New Wine gegeven.