Foto's

Geniet nog even na van de Zomerconferentie en Opens internal link in current windowbekijk de foto's.

Geluidsopnames

Wilt u geluidsopnames bestellen van de Zomerconferenties of andere New Wine bijeenkomsten? Ga dan naar de website Opens external link in new windowwww.geluidsopnames.nl. U steunt ook op deze manier het werk van New Wine Nederland: een groot deel van het verkoopbedrag wordt als gift aan New Wine gegeven.

Voor de thuisblijvers en vakantiegangers

Tijdens de conferentie worden de de audio van de bijeenkomsten vanuit Celebration (grote tent) live uitgezonden via internet. U kunt hiernaar luisteren door te klikken op deze link.

Ook kunt u het programmaboekje bekijken door te klikken op deze link.

Plattegrond

klik op het plaatje om de plattegrond te vergroten.

De Brasserie

Geestelijk bijtanken op New Wine tijdens de vieringen, de seminars, een uurtje in de Stiltetent, dat kan! Maar wist u dat u ook lekker ontspannen kunt bijtanken in De Brasserie?

 

Rijk in GOD!

Als ik later rijk ben...wie van ons heeft niet gefantaseerd over een groot huis, een dure auto of een boot? Rijk is aantrekkelijk, want dan kun je veel. Onze samenleving is daar sterk op gericht. Tegelijk leven we in een tijd waarin veel mensen eenzaam zijn, waar onrust en (economische) zorg is. Hoe kunnen we als christenen daar mee omgaan?

Jezus leert ons dat we rijk zijn in Hem. Op een totaal andere manier dan in de samenleving. Jezus geeft een andere rijkdom: Zijn liefde, onvoorwaardelijk. Als we die liefde kunnen aannemen en we gaan beseffen wat het betekent om gezien, gehoord en geliefd te zijn, wordt die waarheid de bron van waaruit we leven. We stromen vol met dankbaarheid, zorg voor anderen en de bereidheid om uit te delen.

Alleen door de kracht van de Heilige Geest kunnen we groeien in de overvloedige rijkdom van God. We zien er naar uit om met elkaar meer van Hem te leren en te ervaren in aanbidding, onderwijs en gebed.