header

In deze tijd waarin we als kerk te maken hebben met allerlei beperkingen is het soms moeilijk om hoop te houden. Geloven lijk je vooral in je eentje te moeten doen en dat heeft invloed op je persoonlijke spiritualiteit. Je vraagt je misschien af hoe vitaal je nog bent in geestelijk opzicht en hoe jij straks weer verder kunt als predikant/voorganger. Op donderdagochtend 3 juni organiseren we een (online) masterclass voor predikanten om je te bemoedigen en tools te geven voor een vitaal geestelijk leven. Spreker is Alexander Venter.

Meld je direct aan!

Alexander Venter

Alexander is een Zuid-Afrikaanse theoloog en Vineyard-voorganger. Hij schreef de boeken Doing Church, Doing Healing, en Doing Spirituality. In dit laatste boek beschrijft Alexander de weg die we stap voor stap mogen gaan in het vormen van ons karakter naar het beeld van Christus. Discipelschap is namelijk meer dan bekering alleen. Het betekent een levens-lang-leerproces waarin we Jezus op de pas volgen. Alexander maakt dit duidelijk en concreet vanuit het onderwijs van Jezus (m.n. zijn onderwijs over het Koninkrijk van God), het onderwijs van Paulus (over de kracht en inwoning van de Geest) en vanuit de geschiedenis van Christelijke spiritualiteit (geestelijke disciplines/oefeningen).

Tijdens de masterclass voor predikanten gaat Alexander in op het thema: Hoe kan je groeien in spiritualiteit zoals Jezus dat deed?

Programma

09.30 – Aanvang met aanbidding en gebed

09.40 – Bijdrage Alexander Venter

10.20 – Korte Q & A met Alexander

10.30 – Korte pauze

10.40 – Gesprek en gebed in Break-out groepen

11.30 – Q & A met Alexander

12.00 Einde

Aanmelden en kosten

Om deel te nemen aan deze masterclass voor predikanten moet je je aanmelden via het onderstaande formulier. Deelname is gratis maar we vragen je om een gift te doen om de kosten voor deze webinar te dekken. Je bijdrage kan worden overgemaakt via onze doneer-pagina.

Ongeveer een week voor de masterclass ontvang je een Zoomlink + wachtwoord om deel te kunnen nemen aan de masterclass.