header

Predikantendag New Wine Zomerconferentie

New Wine is een beweging van kerken die missionair willen zijn in de kracht van de Geest. Ben je predikant/voorganger en wil je proeven wat New Wine is? Kom dan naar de Predikantendag op de zomerconferentie.

Kingdom People is het thema van de New Wine Zomerconferentie 2019. Het gesprek gaat dit jaar over wat het betekent om ambassadeur te zijn van Gods Koninkrijk. Wie ben je in Gods Koninkrijk? Waar leef je voor? Hoe voed je jezelf als christen? En hoe ga je van daaruit op weg om het Koninkrijk van God te weerspiegelen op al die plekken waar jij je begeeft. Het gaat -kortom- om roeping en identiteit.

Ben je predikant/voorganger en wil je kennis maken met New Wine of de Zomerconferentie, dan ben je welkom op de Predikantendag. De Predikantendag vindt plaats op maandag 22 juli. Je bent die hele dag (gratis!) welkom op de Zomerconferentie.

Programma Predikantendag

Het programma begint om 9:15 met een ochtendviering. Graham Tomlin zal spreken over Gods Geest en jouw identiteit. Tomlin is Bisschop in de Londense wijk Kensington, hij is de huistheoloog van de Alpha-cursus en schreef onder andere het boek ‘Een Geest van overvloed’.

Na de ochtendviering ontmoeten we elkaar voor koffie/thee in de MOVEment. Tijdens die bijeenkomst vertellen we je meer over New Wine en gaan we in gesprek met Graham Tomlin en Paul Harcourt (predikant in Londen en de leider van New Wine Engeland). Na de lunch kun je zelf rondkijken op het terrein, enkele seminars bijwonen of neuzen in de Riemer-bookshop. Aan het einde van de middag sluiten we de dag af met een borrel in de MOVEment.

Je kunt daarna natuurlijk nog blijven. Op het terrein zijn allerlei eet-tentjes te vinden. Ook is er ’s avonds nog een samenkomst.

Aanmelden is niet meer mogelijk