header

New Wine Winterconferentie 2020

In mei 2019 hadden we hele bijzondere ministryconferentie in de Opstandingskerk in Zwolle, met spreker/trainer Alexander Venter (Vineyard Zuid-Afrika). Op veler verzoek halen we Alexander dit seizoen opnieuw naar Nederland, voor de Winterconferentie die ditmaal in Veenendaal wordt gehouden, op 6 – 8 maart (vrijdagavond t/m zaterdagavond, en een themadienst op zondag). De gemeente van kerngroepleider Dick Lagewaard (NGK Veenendaal) host de conferentie.

Programma

Het programma van de Winterconferentie is helemaal gericht op gebedsministry, met onderwijsblokken en veel oefenruimte/training. De focus ligt in het bijzonder op het bidden voor genezing, en we lanceren daarmee Module 3 van de Ministrycursus: Gebedsministry en genezing. Het is een stevig programma dat veel aanreikt voor predikanten, voor pastorale teams en gebedsteams in je gemeente, maar nadrukkelijk ook voor ieder gemeentelid die zich wil verdiepen in het bidden met anderen.

Predikantendagen

Speciaal voor de kerngroepen organiseren we op de maandag, dinsdag en woensdag na dit weekend ook verdiepende predikantendagen, die aansluiten op de conferentie. Liefst doen we dit op drie verschillende plekken in het land – noord, midden en west – zodat we echt naar jullie toe komen en deelname laagdrempelig is. Met de predikanten uit jouw regio heb je dan een hele dag om:

  • dieper door te akkeren met Alexander Venter, Agnes Huizenga en Ronald Westerbeek (alle ruimte voor theologische en pastorale vragen)
  • van elkaar te leren en samen te ontdekken hoe je gebedsministry en het gebed voor genezing kunt implementeren en laten groeien in jouw gemeente
  • met elkaar te bidden en gebed te ontvangen: volop oefenruimte om te bidden in de kracht van de Geest.
    Uiteraard mag je voor de conferentie en aansluitende predikantendagen óók collega’s uit jouw regio uitnodigen die nog niet meedraaien in je kerngroep.

Meer informatie volgt binnenkort.