header

Trainingen

Steeds meer (traditionele) kerken maken gebruik van verschillende muziekinstrumenten, combo’s of bandjes om vorm te geven aan de samenzang. Als New Wine willen we heel graag kerken helpen en aanmoedigen om de tijd van samenzang te gebruiken om samen God te aanbidden en te ontmoeten.

Vragen die hierbij kunnen ontstaan zijn bijvoorbeeld: welke kaders geeft de bijbel voor gebruik van muziek binnen de eredienst? Hoe zorg je ervoor dat muzikanten in het muziekteam zo goed mogelijk samen leren spelen? Hoe kan het muziekteam de samenzang begeleiden zonder overheersend te worden? Wat is ‘aanbidding leiden’ precies en hoe gaat de voorbereiding daarvan in zijn werk?

We hebben verschillende trainers beschikbaar die ervaren zijn in het leiden van aanbidding en ook muzikaal technisch kunnen trainen. De invulling en duur van een training gaat altijd in overleg.

Kosten

De kosten voor een training zijn:

  • €300,- per dagdeel
  • €500,- voor twee aanééngesloten dagdelen

Deze kosten zijn exclusief reiskosten (€0,19 per kilometer) en BTW (21%). We houden bij deze kosten rekening met de tijd die de trainer nodig heeft voor het voorbereiden en geven van de training. 10% van de opbrengst wordt gebruikt voor het werk van New Wine, bijvoorbeeld het ontwikkelen van nieuwe trainingen.

Vraag een training aan