header

INVEST naar de New Wine Leadership Conference

Van 27 februari tot en met 1 maart trotseerde INVEST ‘The Beast from the East’, ook wel het winterse sneeuwweer. We reisden met een groep van 14 af naar Harrogate (UK) voor de New Wine Leadership Conference om na te denken over hoe we als twintigers Gods roeping voor ons leven kunnen vorm geven. Het werd een inspirerende en enerverende reis!

INVEST is het nieuwe initiatief van New Wine Nederland dat handen en voeten wil geven aan het commitment van New Wine om jonge leiders te coachen. Het doel? Jonge leiders inspireren in datgene wat ze nodig hebben om Gods roeping voor hun leven vorm te geven. Als navolgers van Jezus, aangevuurd door de Heilige Geest. INVEST is een programma speciaal bedoeld voor twintigers. Jonge leiders worden aangemoedigd om met oudere leiders optrekken, vanuit een verlangen om hun (lokale) kerk te dienen in leiderschap. Het draait echter niet alleen om de lokale kerk. Ook jonge mannen en vrouwen die God geroepen heeft om te leiden in een specifieke plek in de samenleving komen voor INVEST in aanmerking.

Tijdens de Leadership Conference stonden ontmoeting, aanbidding, gebed en onderwijs centraal. Het inspirerende programma zorgde voor voldoende stof tot nadenken. En niet alleen het programma zorgde voor verbinding: door het winterse weer in Engeland werd tot twee keer toe de vlucht geannuleerd. Dit zorgde voor de nodige vertraging én voor de nodige extra tijd om elkaar beter te leren kennen!

Dico Baars & Annemarie Foppen

New Wine Nederland