header

Winterconferentie

Datum: 6 maart 2021

Locatie:

De Winterconferentie 2021 wordt digitaal gehouden op zaterdag 6 maart 2021. Het thema is vergeving en innerlijke heling (Module 2 van de Ministrycursus).

Sprekers zijn Agnes Huizenga en Philip Troost. De conferentie wordt gehost door onze predikantenkerngroep Ermelo/Harderwijk, in het bijzonder de Westerkerk (PKN) in Ermelo en het Fonteinwerk (PKN) in Harderwijk.

Tiny Winterconferentie
Het belooft een hele bijzondere editie te worden, waarbij kerken & teams in het land zélf kunnen aanhaken! De Winterconferentie is ditmaal namelijk een livestream-conferentie. Met je eigen kerk of pastorale team kun je je eigen “Tiny Winterconferentie” organiseren (met zoveel mensen als dan mogelijk is i.vm. corona) en met een groot scherm deelnemen aan de livestream-conferentie vanuit Ermelo – met je eigen hosts, eigen worship en eigen ministryteam. Het programma omvat de zaterdagochtend en -middag. Op zondag zou je zelf een themadienst kunnen houden, met gelegenheid om gebed te ontvangen.

In de week erna volgt een online-masterclass, speciaal voor predikanten en pastoraal werkers.

We zien uit naar een weekend van bemoediging en bekrachtiging – voor ministryteams en voor iederéén die wil groeien in het bidden met anderen en ernaar verlangt om van God te ontvangen.

Wil je zelf aan de slag met de organisatie van een Tiny-Winterconferentie? Meld je dan aan via het het onderstaande formulier.