header

Groeien in heelheid – Verdiepende ministrytraining met Alexander Venter

Datum: 16-18 mei 2019

Locatie:

Opstandingskerk Zwolle

Mis ‘m niet, deze meerdaagse training voor ministryteams, pastoraal werkers en iedereen die wil groeien in gebedsministry.

Ben je betrokken bij gebedsministry en verlang je ernaar om verder te groeien in deze bediening? Of is deze vorm van gebed nog nieuw voor je en ontdek je graag meer? Wil je meer van God ontvangen? Mis ‘m dan niet, dit meerdaagse trainingsevent met Alexander Venter. Van donderdagavond tot en met zaterdagmiddag gaan we de diepte in met stevig onderwijs en véél oefenruimte.

Jezus zendt ons uit om het Koninkrijk van God te verkondigen in de kracht van de Heilige Geest. Een van de manieren waarop we dat mogen doen, is door met elkaar te bidden onder handoplegging. We brengen elkaar in Gods tegenwoordigheid en strekken ons samen uit naar zijn shalom – naar heelheid van leven, naar verzoening, genezing en herstel.

Hoe kunnen we groeien in deze bediening en bidden met gezag en kracht?

Lees meer…

Alexander Venter

Hoofdspreker tijdens deze conferentie is de Zuid-Afrikaanse voorganger en Vineyard-theoloog Alexander Venter. Hij werkte samen met John Wimber en schreef boeken als Doing Healing. Dit boek wordt nu vertaald in het Nederlands (Groeien in heelheid – Over gebedsministry en het Koninkrijk van God), gepresenteerd tijdens de Ministrytraining en is vanaf dan te koop.

Alexander geeft helder onderwijs en is een ervaren trainer. Hij zal een stevige basis leggen vanuit de theologie van het Koninkrijk van God. Maar vervolgens zal hij ons ook heel praktisch toerusten, met volop ruimte om te oefenen.

 

Groeien in heelheid – Verdiepende ministrytraining met Alexander Venter

Wanneer:           Donderdagavond 16 mei t/m zaterdagmiddag 18 mei 2019

Waar:                   Opstandingskerk, Zwolle

Kosten:                € 100 voor de gehele conferentie en € 50 voor een dag(deel) (inclusief het cursusboek Ministrycursus (Module 1).

Aanmelden:       via TrueTickets

 

Voor het volledige programma klik hier.

Voor veelgestelde vragen over de nieuwe Ministrycursus klik hier.