header

Ministrycursus Zwolle

Datum: vanaf 6 oktober 2019

Locatie:

Opstandingskerk (GKV Zwolle-Noord)
Esdoornstraat 25,
8021 WB Zwolle

Voor de zomer is de nieuwe Ministrycursus van New Wine geïntroduceerd tijdens een meerdaags event in de Opstandingskerk (GKV Zwolle-Noord).

Dit najaar zal de cursus ook gegeven worden in onze gemeente. Het is een cursus die je verder wil helpen in het samen bidden om de heelheid van Gods Koninkrijk. Gelukkig werken steeds meer kerken met gebedsteams rond een dienst. In de cursus komen thema’s langs als heelheid (sjaloom), luisterend bidden in afhankelijkheid van de Geest, vergeving ontvangen en geven, verschillende dimensies van genezing. Via bijbels onderwijs en praktijkoefening mogen we groeien in inzicht in het Koninkrijk, onze roeping, autoriteit, kracht en vrijmoedigheid.

De thema’s die langskomen in deze cursus vinden we dermate belangrijk dat we er een aantal morgendiensten aan wijden, op de zondagen 6 en 13 oktober en 3 en 17 november.

De diensten beginnen op zondagmorgen om 10 uur en zijn uiteraard vrij toegankelijk.

In de week erna is er dan op de woensdagen 9 en 16 oktober en op donderdagavond 7 en woensdagavond 20 november ruimte voor meer verdieping en praktijkoefening. De avonden beginnen om 20 uur en vanaf 19.45 uur inloop met koffie/thee. Voor het cursusdeel moet je je opgeven bij leerhuis@gkvzwollenoord.nl.

Belangstellenden en vooral mensen die deel uitmaken van een gebedsteam of zo’n team graag zouden opzetten in hun gemeente zijn van harte uitgenodigd! De diensten en cursusavonden worden verzorgd door Wim Noordzij (eerste twee delen) en Jaap Ophoff (laatste twee delen).

Kosten (voor de cursusavonden) zijn 20 euro pp. Aanmelden kan tot 29 september.

Meer inhoudelijke informatie over de cursus kun je vinden op https://www.new-wine.nl/connect/gebed/ministry-cursus/

Data:
zondagen 6 en 13 oktober en 3 en 17 november (vrij) en
woensdagen 9 en 16 oktober en op donderdagavond 7 en woensdagavond 20 november (cursus)