header

New Wine Proeverij

Datum: zaterdag 7 mei 2022

Locatie:

Om gelijk met de deur in huis te vallen: volgend jaar is er geen New Wine Winterconferentie. Op verheugd? Snappen we helemaal. Maar gezien de vele coronabesmettingen vinden we het geen goed idee om begin 2022 een conferentie te organiseren. Dan geven we als New Wine niet het goede voorbeeld. Tuurlijk zouden we iets online kunnen doen. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat je geen zin hebt om weer naar een scherm te staren. Toch? Daarom zijn we wat anders van plan. Proeverijen. Een dagprogramma met twee rondes seminars. Rond het thema ‘proeven van het Koninkrijk’. Op welke plek we die proeverijen gaan doen, weten we nog niet. Stiekem hopen we dat we terecht kunnen in regionale kerken, waar mensen New Wine nog niet zo goed kennen. Zo kunnen we met New Wine wat meer het land in.

Dit jaar dus geen Winterconferentie maar New Wine Proeverijen op 7 en 21 mei 2022.

We weten al wie gaat spreken en waarover. Op beide dagen bieden we hetzelfde programma aan rond het thema ‘Proef het Koninkrijk’. Dus wat dat betreft maakt het niet uit op welke datum je komt.

Het programma: 
Anita Abbring, stafwerker gebed bij New Wine, is ‘s avonds de hoofdspreker.

Daarnaast kun je overdag proeven van de volgende seminars:

  • Luisterend bidden – Anita Abbring (stafwerker gebed New Wine) en Loes de Best (coach en teamlid bij 3D profetie)
  • Gebedsministry in de praktijk  Pim Vrijmoeth (coördinator gebedsministry New Wine Zomerconferentie)
  • New Wine en de nieuwe generatie. Welke plek hebben jongeren bij New Wine en hoe willen we ze toerusten als discipelen van Jezus? – Hinke van Abbema (teamleider bij NEXT), Maureen Stuij (coördinator medewerkers van NEXT) en Luca Versteeg (coördinator cursussen gebedsministry jongeren)
  • Theologie van het Koninkrijk – Ronald Westerbeek (theoloog verbonden aan New Wine en (gast)docent systematische theologie aan het Evangelisch College en de TU Kampen)
  • Aanbidding – mogelijke workshopleiders: Freek van der Brug (New Wine-stafwerker worship), Bart Visser (New Wine-stafwerker leiderschap en organisatie) en Peter Dijkstra (drummer en liedschrijver bij Sela, geeft leiding aan het Mozaiek Worship College)
  • Leiderschap – mogelijke workshopleiders: Bart Visser, New Wine-directeur Edward de Kam of Gerrit Vreugdenhil. (predikant Sint-Jansgemeente Gouda

Meer weten over de Proeverijen? Of wil jij in jouw gemeente de Proeverij houden? Neem dan contact met ons op via info@new-wine.nl. In de nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Tip: weet je iemand in je omgeving die New Wine nog niet kent? Nodig hem of haar uit voor de Proeverij van 7 of 21 mei 2022.