header

Predikantendag New Wine Zomerconferentie

Datum: 25 juli 2018

Locatie:

Landgoed Velder in Liempde (navigeer naar Spoorpad 2 in Liempde)

In elke plaatselijke kerk mogen we nu al iets proeven van Gods Koninkrijk. Jezus zendt ons uit om in onze eigen wijken en straten dit Koninkrijk te verkondigen en zichtbaar te maken: verzoening, recht, vrede, genezing, herstel en bevrijding in Jezus' naam. We mogen elkaar en anderen uitnodigen: “Proef, en geniet de goedheid van de Heer!”. Ben je predikant/voorganger en wil je proeven wat New Wine is? Kom dan naar de Predikantendag op de zomerconferentie.

Proef het Koninkrijk! is het thema van de New Wine Zomerconferentie 2018. Hoe kunnen we als plaatselijke kerk getuigen van wat nu al zichtbaar is van Gods Koninkrijk? En: hoe leren we verlangen naar wat ons nog beloofd is?

Ben je predikant/voorganger en wil je kennis maken met New Wine of de Zomerconferentie, dan ben je welkom op de Predikantendag. De Predikantendag vindt plaats op woensdag 25 juli. Je bent die hele dag (gratis!) welkom op de Zomerconferentie. Ook mag je aanschuiven bij de dagelijkse Leaders Lounge Lunch.

Programma

Het programma begint om 9:15 met een ochtendviering. Julian Richards zal spreken over een theologie van genezing voor de lokale kerk.

Na de ochtendviering ontmoeten we elkaar voor koffie/thee in de Leaders Lounge. Tijdens die bijeenkomst vertellen we je meer over New Wine en wat we doen met/voor predikanten. Na de lunch kun je zelf rondkijken op het terrein, enkele seminars bijwonen of neuzen in de Riemer-bookshop. Aan het einde van de middag sluiten we de dag af met een borrel in de Leaders Lounge.

Je kunt daarna natuurlijk nog blijven. Op het terrein zijn allerlei eet-tentjes te vinden. Ook is er ’s avonds nog een samenkomst.

Aanmelden en meer informatie

Je kunt jezelf via dit formulier (gratis) aanmelden. Ook je eventuele partner en kinderen zijn welkom. Heb je vragen of wil je meer informatie, stuur dan een mail naar Bart Visser. Ook als je theologiestudent of missionair-pionier bent, ben je hartelijk welkom bij de Predikantendag.