header

Team

 • Dico Baars
  Dico is sinds september 2020 voorzitter van het bestuur van New Wine. Dico (26) heeft theologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en is gespecialiseerd in het vakgebied religie, recht en samenleving. Hij is getrouwd met Annelieke en samen hebben zij een zoon. Ze zijn lid van de hervormde gemeente in Meerkerk. Dico werkt als adviseur voor Verus, de vereniging voor katholiek en protestants-christelijk onderwijs. Daarnaast is hij actief als fractievoorzitter van de ChristenUnie in de gemeente Vijfheerenlanden.
 • Edward de Kam
  Edward de Kam (directeur New Wine) was jaren lang de directeur van Youth for Christ Nederland. In 2014 geleden maakte hij de overstap naar een YfC EMENA (Europa, Midden Oosten, Noord Afrika). Naast zijn functie daar, is hij directeur bij New Wine Nederland. Edward woont in Driebergen en is lid van Traject 24 (PKN).

 • Henri Braamskamp
  Henri is getrouwd met Treeske en is de vader van vijf kinderen en sinds kort ook schoonpapa. 'New Wine heeft ons gezin veel gebracht. Ik heb mij eerder als kernteamlid ingezet voor de zomerferentie. Daar heb ik een goede tijd gehad en heel veel enthousiaste mensen leren kennen met een groot hart voor God en de naaste. Nu mag ik mij inzetten binnen het bestuur van New Wine en alle ontwikkelingen in de volle breedte van het werkveld meemaken. Ik heb er veel zin in om op deze manier mee te werken in het Koninkrijk!'.
 • Corinne Schuurman
  Corinne Schuurman komt uit het onderwijs, heeft zich gespecialiseerd in vrijwilligers- en goede doelenmanagement en is bestuurlijk actief voor diverse organisaties. 'Sinds 2004 gaan we elk jaar naar de New Wine Zomerconferentie, maken we deel uit van het ministryteam, de laatste jaren bij de jongvolwassenen van Generation'. Corinne is in 2020 lid van het bestuur van New Wine geworden, maar al sinds 2018 secretaris van het bestuur. Ze is getrouwd, heeft 4 kinderen en 5 kleinkinderen.

 • Arenda Haasnoot
  Arenda is predikant in de Protestantse Kerk Nederland van Rijnsburg en voormalig voorzitter van Alpha Cursus Nederland. Ze is getrouwd met Jeroen en moeder van vijf kinderen, waaronder twee tweelingen. "New Wine wil kerken en individuele gelovigen versterken met het Evangelie van Jezus Christus en door de kracht van de Geest. Door mijn inzet voor New Wine hoop ik tot zegen te zijn voor de opbouw van Gods Koninkrijk".
 • Bart Visser
  t: 085-3018094
  Bart Visser is stafwerker Leiderschap en organisatie. Hij is verantwoordelijk voor ons werk met predikanten en andere kerkleiders. Dit betekent dat hij optrekt met onze regio-leiders, ondersteunt bij onze predikanten-retraites en helpt bij het programma voor jonge leiders.

 • Wim Noordzij
  ds. Wim Noordzij (bestuurslid) is als predikant verbonden aan de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Zwolle–Noord. Binnen het bestuur van New Wine, richt Wim zich voornamelijk op ons werk met kerkleiders.
 • Cary Vrijmoeth
  Cary Vrijmoeth (bestuurslid) is kinder- en jeugd- psycholoog met een eigen praktijk. Ze is vanaf het begin betrokken bij New Wine. Haar hart ligt bij pastoraat en ministry. Binnen het bestuur houdt zij zich bezig met Worship, en Gebed en ministry. Cary is lid van De Lichtboog in Houten.

 • Anne Strijker
  Anne is sinds september 2020 de eventmanager van New Wine. Hij is getrouwd met Elzeline en samen hebben zij 3 kinderen: Roos, Jelle en Joanne. Ze zijn lid van de PKN Adventkerk in Amersfoort. Anne werkt als internationaal consultant voor Wijnbergh Consultancy.
 • Charlotte Scholtens
  t: 085-3018093
  Charlotte Scholtens is officemanager bij New Wine. Zij ondersteunt directie en staf op vele terreinen. Naast het werk bij New Wine is zij adviseur bij de fractie van de ChristenUnie&SGP Zuid-Holland. Ze woont in Gorinchem en op de zondagen bezoekt ze met haar gezin de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Gorinchem.

 • Anita Abbring
  Anita Abbring houdt zich bezig met gebed binnen New Wine en geeft les aan het Evangelisch College in Zwijndrecht en Zwolle. Anita hoopt dit jaar haar predikantsmaster af te ronden aan de Theologische Universiteit Kampen. Ze werkt als jongeren-en gezinswerker in de Kruiskerk in Arnhem en heeft een preekbevoegdheid in de NGK. Haar specialisatie is: christelijke spiritualiteit.
 • Jopie van Drongelen
  Jopie (1955) kwam via NGK De Lichtboog in Houten in aanraking met het werk van New Wine. Vanaf 2011 was zij actief bij het volwassenenprogramma en het kernteam van de New Wine Zomerconferentie. In januari 2020 werd Jopie coördinator gebedsministry en coördinator leiderschap. Zij werkt daarin nauw samen met NW-stafwerkers Anita Abbring en Bart Visser. Haar grootste passiemensen met elkaar verbinden en mensen tot hun recht laten komen in het werk dat zij mogen doen in het Koninkrijk van God. Jopie werkte voor haar pensioen in het onderwijs, de verpleging en de hulpververlening. De ervaring die ze daar opdeed, kan ze nu ook gebruiken in haar werk voor New Wine.  

 • Mariëtte Woudenberg
  Mariëtte Woudenberg (59) is sinds 1 oktober 2021 staflid communicatie bij New WineZe studeerde geschiedenis in Utrecht en rolde daarna de journalistiek in. Zo werkte ze enkele jaren bij de Provinciaal Zeeuwse Courant en was eindredacteur van Groei Magazine en Te Voet. Nu is ze alweer jaren freelancer en schrijft artikelen voor veel verschillende bladen en websites. Ook helpt ze gemeentes om ambtelijke taal lekker leesbaar te maken. Ze kent New Wine via de New Wine Zomer- en Winterconferenties en de ministrycursus. Mariëtte was jarenlang elke zomer conferentiemedewerker en draaide ook mee in het ministryteam 
 • Freek van der Brugge
  Freek van der Brugge is stafwerker Worship. Freek is al meerdere jaren, samen met zijn vrouw Liesbeth, betrokken bij NewWine als aanbiddingsleider. Door het jaar heen geeft Freek trainingen aan muziekteams in kerken, spreekt hij regelmatig, schrijft en zingt hij liederen met de band LEV en werkt hij als adviseur/interim-manager in het onderwijs. Freek woont samen met Liesbeth en hun twee dochters Saar en Nova in Houten.